Wie is wie?

Bram Degrieck startte de zaak op in 2005, met een oude Volvo en een nog oudere ladder.  Al gauw werden de werven groter en werd personeel aangetrokken.  Om een volledig dak te renoveren heb je immers best wel wat mankracht nodig.

Daphné kwam later in de zaak.  Als één van Vlaanderens weinige vrouwen, is ze regelmatig op één of ander dak te vinden samen met de werkmannen.  En ze staat daar haar mannetje.

 

De twee vullen elkaar goed aan: terwijl Bram het commerciële en eerder technische aspect voor zijn rekening neemt, is Daphné de administratieve octopus.  Daphné zorgt voor de planning, doet de bestellingen, zorgt voor de boekhouding en onderhoudt de contacten met klanten en architecten.

Bram & Daphné gaan meestal samen opmeten, hun motto is immers: "een correcte opmeting is de basis voor een correcte prijs".

 

Pieter Thieren is de meestergast bij DEGRIECK DZI.  Pieter is allrounder en van alle daken thuis.  Pieter is de rechterhand van Bram en Daphné, zorgt voor het goeie verloop van de werven en de afspraken met de rest van het team.

 

Naast Bram, Daphné en Pieter zijn er bij DEGRIECK DZI nog 6 voltijdse dakwerkers in dienst.  We leiden ook stagiairs op.

 

Ben je zelf ervaren dakwerker?  Neem zeker even contact op, we need you!